MEC 2010 S.C.C.L Líders en mecanitzat de precisió
 
Mec 2010 > CAT > Empresa
 
.Empresa
 
 
   
   
   
   
   
 
Mec 2010

Mec 2010 es constitueix com a SCCL el novembre de 2009, amb unes instal.lacions de més de 1.000 m2, uns mitjans tècnics de primer ordre i una plantilla altament experimentada de 14 treballadors posicionant-se, ja des del seu neixement, com a empresa líder en el sector del mecanitzat en la província de Barcelona.

Mec 2010 abasta totes les necessitats de mecanitzat que la seva empresa pugui requerir, des del mecanitzat de gran dimensió, en que la nostra empresa està posicionada com una de les poques que ofereixen aquest servei, fins al petit mecanitzat de precisió.

Els nostres mitjans tècnics i humans ens han permès especialitzar-nos en el treball de peces úniques, curtes sèries i prototips. Aquesta especialització ens permet oferir solucions integrals des de l'inici del seu projecte fins al lliurament final del producte.

Oferim tot tipus de serveis amb els màxims estàndards de qualitat per a gran diversitat de sectors industrials incloent-hi el sector Aeronàutic. La nostra Oficina Tècnica, en estreta col·laboració amb el nostre departament de producció,treballa mà a mà amb els departaments d'enginyeria i projectes de qualsevol empresa per donar una solució adequada a totes les seves necessitats en el procés del mecanitzat.

Mec 2010 ofereix un servei integral que respon a totes les seves necessitats, des del mecanitzat fins, si és necessari, el muntatge final de prototips i utillatges. Disposem, per a tal fi, d’una secció de personal altament especialitzat.

Al mateix temps Mec 2010 treballa i col.labora estretament amb una àmplia xarxa de proveïdors d'acabats finals el que ens permet realitzar el lliurament de peces amb qualsevol tractament o acabat que el client requereixi, tant tèrmic com superficial. Som conscients que formem part del seu projecte  de manera que, per Mec 2010, respectar els terminis de lliurament convinguts i la qualitat final del producte és prioritari

 

   
         

 

Notícies

2009-2019 Aniversari MEC-2010 S.C.C.L

 
 
|
|
|
© Copyright 2011 Mec 2010 |